HTML

Gyere át!

Szeretnél hasonló feladatokat kapni? Gyere át a www.napinemetteszt.com oldalra, és iratkozz fel a hírlevélre. Találkozunk a honlapon!

Friss topikok

  • Nilanemet: Kedves DAnett! Feltettem újra a megoldást, remélem te is látod, mert én most például nem látom a ... (2012.08.28. 21:35) Már megint melléknévragozás
  • DAnett: @Nilanemet: Köszi szépen! :) (2012.02.24. 08:35) Sich, de milyen?_megoldás
  • Nilanemet: @zsiraf18: Szia! Nagyon köszönöm a jókívánságokat, úgy legyen! A magyarra fordítás/nem fordítás ... (2011.12.09. 14:12) Miért nem tanulunk németül?
  • zsiraf18: @Nilanemet: Nagyon köszönöm a segítséget, szép hetet kívánok! :) (2011.11.28. 13:26) Javítás_megoldás
  • ytfan28: Üdv! sajnos nem elérhető a link! jó az oldal egyépként! Gratulálok hozzá! (2011.11.09. 13:41) Nyár - nyaralás nélkül

Könyvkereső

2011.04.04. 22:27 Nilanemet

Kifogás-vizsga

Nekem úgyse megy...

Neked könnyű, jó a nyelvérzéked. Meg már tök régóta tanulsz németül. Nálunk még orosz volt, nem is tudok egy szót se belőle. A német meg amúgy is nehéz. Igeragozás, főnévragozás, melléknévragozás -  a hideg ráz tőle. Az angollal el lehet boldogulni. És fele annyira nehéz. A németek is beszélnek angolul.

Kár, hogy a suliban nem tanultam rendesen nyelveket, most munka mellett már se időm, se energiám. Azért menjek nyelviskolába, hogy kiröhögjenek? Én lennék a leghülyébb. Magántanárra nincs pénzem, egy vagyonba kerül. Maga a nyelvvizsga is több tízezer forint. Azért magoljak, meg töltögessek teszteket, hogy utána újra meg újra meghúzzanak? Mert az benne az üzlet, nekem elhiheted.

Neked is megy

Ismerős? Netán saját mondataidat látod viszont? Akkor átmentél a kifogás-vizsgán. Nem vagy tőle boldog? Én sem!

Ne a kifogásokat gyűjtsd, hanem a feladatokat! Olyan ez, mint a fogyókúra, létezik gyomorgyűrű, csodakapszula, de a leghatásosabb a legegyszerűbb módszer: kevesebbet kell enni, és több energiát elégetni. A nyelvvizsgához sok gyakorlatot kell elvégezni, online nyelvleckéket hallgatni, órára járni és legfőképpen gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. És meg lesz az eredménye.

Ismered a régi (avítt) mondást? Irány az égalja! Határ a csillagos ég!

Gyere holnap is, és vigyél tesztet!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvvizsga


A bejegyzés trackback címe:

https://napinemetteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr202800415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása